Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zintegrowana Karta Graf.

Speen29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem, otoz na moim pc mam zintegrowana karte graf 128 mb :< I niestety przez ta karte nie moge grac w większość swoich ulubionych gier:<

I pytanko: Czy da sie zwiekszyc na zintegrowanej karcie mb ?

Moj Komp:

Ram 4 GB

Procesor: AMD Athlon II X2 250 Processor 3.00 GHz

Karta Graficzna:

Bez_nazwy.jpg

Opublikowano

po co zwiększyć i po cholerę ci więcej , ta badziewna integra i tak zabierze z systemowej

potrafisz z sensem uzasadnić potrzebę zwiększenia pamięci grafiki ? nie będzie i tak nigdy więcej niż 2Gb czyli DOKŁADNIE JAK MASZ TERAZ

jak tak to powiem ci jak przerobić grafikę i zwiększyć jej pamięć, koszt ok 200zl na dodatkowe 256 Mb RAM

grafika do działania nie potrzebuje tak dużo RAM, to tekstury zajmują tyle ale od tego jest dynamiczna z systemu by je przyjąć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie opłaca się tego robić sam niedawno miałem integre 256mb w biosie zwiększyłem jej pamięc na 1GB kosztem ramu,Wiesz co mi to dało?Praktycznie nic było jescze gorzej.Kup lepiej dedykowaną kartę graficzną z własną pamięcia ram.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...